Brew Battle у театрі
Розігрів перед травневими турнірами SCA Ukraine. Відточи свою майстерність перед всеукраїнським чемпом.
Інформація про батл
  • 29 квітня
    Дата проведення
  • 10:00
    Час початку
  • Формат
    Відкритий BREW турнір у форматі батла в майстерні театру
  • 24
    Загальна кількість учасників
  • 750 грн
    Вступний внесок з людини
  • Для кого
    Для всіх бажаючих, хто вміє готувати брю
  • Локація
    м.Чернівці, вул. Л.Українки, 9
  • Кількість глядачів
    Необмежно, вхід для глядачів вільний
Судді
Крістіна Гавриш
  • Кавовий технолог із 14-річним досвідом
  • Інженер-технолог з кавового виробництва
  • Чемпіонка України з обсмажування кави 2018 року
  • Засновник бренду Alpha Coffee
  • Суддя українських чемпіонатів
Аліна Вітренко
  • Триразова чемпіонка Cup Tasters
  • Віце-чемпіонка Brewers Cup
  • Тренер зі смаку та заварювання кави
Оксана Вітинська
  • Засновниця мережі Black Honey

  • Чемпіонка Brewers Cup 2017 року



Призовий фонд
  • 20 000 грн
    1 місце
  • 10 000 грн
    2 місце
  • 5 000 грн
    3 місце
Кожен учасник гарантовано отримує від організаторів: фірмову футболку батлу, дріп-кіт (набір дріпів), браслет та стікер-пак
Програма батлу
29 квітня 2023
10:00
Зустріч усіх учасників на локації
10:00-10:30
Знайомство з суддями, питання до організаторів від учасників, калібровка судей, огляд станцій для виступу учасниками, ранішня кава та круасани ;)
10:30-14:00
Відбірковий тур в три раунда
14:00-15:00
Перерва
15:00-16:00
Півфінал
16:00-16:30
Фінал
16:30-17:00
Нагородження учасників та переможців
Brew Bar
10:00 - 11:00
11:00 - 12:00
12:00 - 13:00
13:00 - 14:00
14:00 - 15:00
15:00-16:00
16:00-17:00
17:00-18:00
Локація
Регламент та правила батлу
Станція для виступу обладнана наступним
  • ваги Felicita/Hario
  • чайник з контролем температури Bonavita 1L (вода на початку виступу по замовчуванню від організаторів 90℃)
  • сервер скляний 2шт
  • чашки  Barista Hustle для подачі суддям
  • девайс для приготування кави відповідно раунда: Hario V60 02, Clever Dripper, Aeropress з фільтрами однаковими для всіх учасників відповідно
  • кавомолка MacAp Labo70, АЛЕ одна на дві станції, тобто два учасника будуть по черзі її використовувати
Відбірковий тур
Цей тур складається з трьох раундів, кожен триває 10хв
  • Раунд1: мита Ефіопія у Hario V60
  • Раунд2: мита Кенія у Aeropress
  • Раунд3: натуральна Ефіопія в Clever Dripper
За час раунда учасник може приготувати кілька чашок кави і обрати найкращу на його думку, яку він віддасть на оцінку суддям.

  • Об’єм напою в чашці для оцінки  має бути не менше 150мл
  • Судді чекають чашки від усіх 4-х учасників і оцінюють їх одночасно, обираючи на іх погляд найкращу за смаковими якостями (не обговорюючи між собою враження)
  • На рахунок “один,два,три” судді показують на ту чашку, яка на їх думку найсмачніша серед 4х. Голос кожного судді - 1 бал для учасника. Відповідно учасник може в одному раунді набрати максимум 3 бали
  • В наступний тур проходять 8м учасників, які набрали найбільше балів. Якщо кількість балів однакова, то між учасниками робиться додатковий міні-батл: організатори обирають каву і девайс і судді методом обговорення обирають кращу чашку.
Півфінал
Цей тур проходить в один раунд тривалістю 15хв

  • Учасники виступають по двоє
  • Учасники готують анаеробну каву в Дотик (девайс українського виробництва)
  • За час раунда учасник може приготувати кілька чашок кави і обрати найкращу на його думку, яку він віддасть на оцінку суддям.
  • Об’єм напою в чашці для оцінки має бути не менше 150мл
  • На рахунок “один,два,три” судді показують на ту чашку, яка на їх думку найсмачніша. Якщо усі судді показали на різні чашки, то вони ще раз дегустують каву і обговорюють між собою чашки, приймаючи рішення стосовно переможця.
  • В наступний тур проходить 4 людини, які перемогли в своїх парах
Фінал
Цей тур проходить в один раунд тривалістю 15хв

  • Учасники виступають одночасно на 4х станціях
  • Учасники готують дріп від організаторів
  • За час раунда учасник може приготувати кілька чашок кави і обрати найкращу на його думку, яку він віддасть на оцінку суддям.
  • Об’єм напою в чашці для оцінки  має бути не менше 150мл
  • Переможця судді обирають методом обговорення між собою. Ранжуючи чашки від найгіршої до найкращої, щоб відповідно визначити 1-е, 2-е та 3-є місця.
Партнери