X
OLGA RODZIK
Про проєкт
Єдність — проєкт Bacara Coffee та ілюстраторки Ольги Родзік з нагоди Дня Незалежності України. Він символізує важливість єдності суспільства, його цілісності та згуртованості.
ЄДНІСТЬ
День незалежності
Цьогоріч ми відзначаємо 33 річницю Незалежності України. Ще один рік власного шляху, становлення, досягнень, випробувань і боротьби, щоб бути незалежними й надалі.
Сильні - коли єдині
У цій боротьбі наша найефективніша зброя і спосіб протистояння — це єднання суспільства. Тому важливо його зберегти!
Далі ілюстрації
Ми можемо досягти більшого, коли прагнемо і йдемо до цього всі разом. Обʼєднуючи навички, здібності і таланти, ми здобуваємо такі важливі перемоги для України. Підкорюючи вершини чи пʼєдестали, ми тримаємо єдиний – синьо-жовтий прапор.

Непереможна енергія — єднання наших зусиль.
Єднання у досягненні висот

Українська — наш спільний голос. Наша мова є не лише інструментом комунікації, але і символом національної єдності та гордості. Наші голоси стають потужними і не можуть бути ігнорованими, коли звучать в унісон однією мовою.
Єднання — говорити спільною мовою

Наша любов та повага проявляються у прийнятті одне одного. Ми відрізняємося за виглядом, стилем, уподобаннями, вміннями та поглядами. Однак маємо достатньо тепла і людяності всередині, щоб приймати, доповнювати та піклуватися про тих, хто поруч.
Єднання у прийнятті одне одного

Нашу незалежність сьогодні відстоюють тисячі захисників та захисниць на полі бою. Єдиним військом вони протистоять ворогу, щоб зберегти для нас свободу та майбутнє. Ми мусимо бути гідними їхнім відважним вчинкам. Маємо донатити, волонтерити та розвивати країну, як би, здавалося, складно не було. Єднаючись — переможемо!
Сила єднання
Кількість лімітованих товарів обмежена

Підтримай художницю підпискою