Бариста, бармени, менджери закладів, адміністратори
Колесо смаків: основні смаки кави
Вода: стандарти води для приготування методом Brew
Різновиди методів альтернативного заварювання: історія, принцип роботи, вплив на смак (Batch brew, V60, Kalita, Chemex, Clever, Syphon, Aeropress)
Особливості та вплив на смак матеріалу девайсів: кераміка, скло, пластик, метал
Помел: вплив на час приготування, смак та здатність води розчиняти речовини з кави
Екстракція: що це, попереднє змочування, порядок розчинення речовин
Coffee Brewing Control Chart: стандарт "Golden cup", розуміння роботи з екстрактивністю та TDS
Професійна оцінка смаку: оцінний лист World Brewers Cup
Підведення підсумків, нагородження сертифікатами, колективне фото
кава, обладнання