Тренінг: Альтернативні методи заварювання
⚠️ Поки що немає доступних дат
Для кого школа?
  • Працівники HoReCa

    Бариста, бармени, менджери закладів, адміністратори

  • Бариста з мінімальним досвідом
    Які не вміють налаштовувати кавомолку та не знають як влаштовано кавове обладнання
  • Домашні кавові
    ентузіасти
    Ті хто хочуть готувати смачнішу каву вдома. Найкраще підходить альтернатива.
Про тренера
  • Курс від бренд бариста
    Проводить Максим Бежан
  • Член SCA
    Для всіх бажаючих, хто вміє готувати каву та малювати
  • Півфіналіст
    Brewers Cup 2019
  • Півфіналіст
    Latte Art 2021
План навчання
  • 1
    Хімічний склад кави: екстрактивні речовини та їх вплив на смак
  • 2

    Колесо смаків: основні смаки кави

  • 3

    Вода: стандарти води для приготування методом Brew

  • 4

    Різновиди методів альтернативного заварювання: історія, принцип роботи, вплив на смак (Batch brew, V60, Kalita, Chemex, Clever, Syphon, Aeropress)

  • 5

    Особливості та вплив на смак матеріалу девайсів: кераміка, скло, пластик, метал

  • 6

    Помел: вплив на час приготування, смак та здатність води розчиняти речовини з кави

  • 7

    Екстракція: що це, попереднє змочування, порядок розчинення речовин

  • 8

    Coffee Brewing Control Chart: стандарт "Golden cup", розуміння роботи з екстрактивністю та TDS

  • 9

    Професійна оцінка смаку: оцінний лист World Brewers Cup

  • 10

    Підведення підсумків, нагородження сертифікатами, колективне фото

У вартість тренінгу включено
  • Все необхідне для
    навчання

    кава, обладнання

  • Методичний
    матеріал
    Друковані методички
  • Сертифікат
    про проходження
    Іменний сертифікат
  • Обід
    У власних кавʼярнях Бакара Кава
Забронювати місце на тренінг