Бариста, бармени, менджери закладів, адміністратори
Ознайомлення з принципами роботи обладнанння та технікою безпеки під час експлуатації
Ергономіка, санітарія та гігієна робочого місця
Теорія еспресо, основні смакові характеристики, хімія кави
Основні інструменти приготування, точки конролю, чинники, які впливають на каву в процесі приготування еспресо
Розбір різних типів обробки кави, аналітика смаку, формування рецептур
Розбір помилок, оптимізація роботи бариста, автоматизація приготування, аналіз технічних помилок
Техніка збивання молока, хімія молока, ефективна температура
Види кавово-молочних наоїв. Кавове меню.
Догляд за кавовим обладнанням, сервісне обслуговування
Підведення підсумків, нагородження сертифікатами, колективне фото
кава, обладнання