Тренінг: Бариста базовий
29.09.2023
Для кого школа?
  • Працівники HoReCa

    Бариста, бармени, менджери закладів, адміністратори

  • Бариста з мінімальним досвідом
    Які не вміють налаштовувати кавомолку та не знають як влаштовано кавове обладнання
  • Домашні кавові
    ентузіасти
    Ті хто хочуть готувати смачнішу каву вдома. Найкраще підходить альтернатива.
Про тренера
  • Курс від бренд бариста
    Проводить Максим Бежан
  • Член SCA
    Для всіх бажаючих, хто вміє готувати каву та малювати
  • Півфіналіст
    Brewers Cup 2019
  • Півфіналіст
    Latte Art 2021
План навчання
  • 1
    Знайомство з кавою, її різновидами та видами обробок
  • 2

    Ознайомлення з принципами роботи обладнанння та технікою безпеки під час експлуатації

  • 3

    Ергономіка, санітарія та гігієна робочого місця

  • 4

    Теорія еспресо, основні смакові характеристики, хімія кави

  • 5

    Основні інструменти приготування, точки конролю, чинники, які впливають на каву в процесі приготування еспресо

  • 6

    Розбір різних типів обробки кави, аналітика смаку, формування рецептур

  • 7

    Розбір помилок, оптимізація роботи бариста, автоматизація приготування, аналіз технічних помилок

  • 8

    Техніка збивання молока, хімія молока, ефективна температура

  • 9

    Види кавово-молочних наоїв. Кавове меню.

  • 10

    Догляд за кавовим обладнанням, сервісне обслуговування

  • 11

    Підведення підсумків, нагородження сертифікатами, колективне фото

У вартість тренінгу включено
  • Все необхідне для
    навчання

    кава, обладнання

  • Методичний
    матеріал
    Друковані методички
  • Сертифікат
    про проходження
    Іменний сертифікат
  • Обід
    У власних кавʼярнях Бакара Кава
Забронювати місце на тренінг
Ти ще думаєш? Ану давай бронюй квиток!