Тренінг: Мистецтво лате арту
⚠️ Поки що немає доступних дат
Для кого школа?
  • Працівники HoReCa

    Бариста, бармени, менджери закладів, адміністратори

  • Бариста з мінімальним досвідом
    Які не вміють налаштовувати кавомолку та не знають як влаштовано кавове обладнання
  • Домашні кавові
    ентузіасти
    Ті хто хочуть готувати смачнішу каву вдома. Найкраще підходить альтернатива.
Про тренера
  • Курс від бренд бариста
    Проводить Максим Бежан
  • Член SCA
    Для всіх бажаючих, хто вміє готувати каву та малювати
  • Півфіналіст
    Brewers Cup 2019
  • Півфіналіст
    Latte Art 2021
План навчання
  • 1
    Історія лате арту, його розвиток
  • 2

    Види пітчерів, інструменти для лате арту

  • 3

    Чашки та їх форма

  • 4

    Налаштування обладнання , що впливають на лате арт

  • 5

    Санітарія, правила гігієни

  • 6

    Ергономіка в роботі

  • 7

    Хімія молока

  • 8

    Техніка збивання молока за «годинниковим» принципом

  • 9

    Етапи збивання. Контроль ефективної температури.

  • 10

    Рослинне молоко, особливості роботи з ним

  • 11

    Види лате арту, техніки виконання

  • 12

    Види кавово-молочних напоїв

  • 13

    Вправи для тренувань, аналіз найпоширеніших помилок

  • 14

    Підведення підсумків, нагородження сертифікатами, колективне фото

У вартість тренінгу включено
  • Все необхідне для
    навчання

    кава, обладнання

  • Методичний
    матеріал
    Друковані методички
  • Сертифікат
    про проходження
    Іменний сертифікат
  • Обід
    У власних кавʼярнях Бакара Кава